Українці створили перший додаток, що перетворює звук на текст

0
-1
Українці створили перший додаток, що перетворює звук на текст
В Україні запустили перший сервіс української розробки, який трансформує голосове повідомлення або відео в текстовий формат.

Мобільний додаток Odrey розпізнає понад 30 мов, повідомляє БЖ.

Додаток, який вміє швидко транскрибувати аудіо та відеозаписи в текстові замітки, розробили українські підприємці Марта Боровець і Олександр Кузьмічов.

Odrey пропонує декілька варіантів роботи з файлами, прямого запису в додатку за допомогою вбудованого диктофону, імпорту голосових нагадувань і завантаження аудіо, а також відео з файлів.

Додаток самостійно розбиває текст на абзаци при паузах. Це дає можливість користувачу редагувати такі частини тексту окремо. Довжину пауз кожен може підлаштувати під себе.

Користувач також може редагувати повідомлення прямо в додатку і одразу відправляти його в соціальні мережі або месенджери. Для цього не потрібно копіювати повідомлення до інших текстових редакторів.

Odrey має безкоштовну та платну версії. Безкоштовна обмежена 15 хвилинами запису. Платна версія без обмежень, її вартість $1,99 на місяць. Зараз додаток доступний для iOS 10.3 і watchOS 6.1. Сумісний з iPhone, iPad і iPod touch. У майбутньому розробники планують версію для робочого столу та розробку для системи Android.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні