Масовий розстріл людей на Житомирщині: всі подробиці трагедії

1
-3
Масовий розстріл людей на Житомирщині: всі подробиці трагедії
Уночі 22 травня 58-річний чоловік взяв до рук мисливську рушницю і відкрив вогонь по 8 чоловіках, які відпочивали на березі його ставка у селі Новоселиця Попільнянського району Житомирщині.

Унаслідок трагедії загинули 7 людей, одному чоловіку вдалось утекти під час події через ліс і викликати поліцію. За попередньою інформацією МВС, причиною раптового вчинку став конфлікт між чоловіками після застілля, пише УНІАН.

У ході суперечки орендар ставка розстріляв перших двох відпочивальників, потім відкрив вогонь по решті чоловіків,
які на той момент спали.

Заступник очільника МВС Антон Геращенко повідомив уранці, що підозрюваного затримали та відправили до фахівців на психологічну експертизу, і додав, що сподівається на суворий термін ув’язнення винуватця події. Згідно з відкритим провадженням за фактом масового вбивства нападнику може загрожувати щонайменше 15 років позбавлення волі.

Уже відомо, що серед жертв – троє військових Нацгвардії, що приїхали на відпочинок у Новоселицю після повернення з зони ООС.

Крім того, ЗМІ стверджують з посиланням на власні джерела, що у трагедії загинули військовий волонтер і працівник Київського Національного авіаційного університету.

А самого власника водойми у 2015 році вже притягували до адміністративної відповідальності за порушення правил зберігання мисливської зброї. Факт загибелі цих осіб підтвердили в обласній прокуратурі.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Показали кадри із місця розстрілу сімох людей на Житомирщині. ФОТО 18+

Поміж тим, у поліції спростували слова брата нападника, що причиною трагедії нібито стало вимагання військовими хабаря у власника водойми.

За словами речниці ГУНП у Житомирській області, розстріл й історія із затриманням начальника місцевої поліції, який вимагав від 58-річного стрілка щомісячні «внески» за невтручання у розведення риби, ніяк не пов’язані.

Офісу генпрокурора взяв на контроль розслідування справи.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мало пострiляв.
Мужик, молодець
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні