Показали кадри із місця розстрілу сімох людей на Житомирщині. ФОТО 18+

0
4
Показали кадри із місця розстрілу сімох людей на Житомирщині. ФОТО 18+
З’явилися фото з місця розстрілу сімох людей на березі ставка на Житомирщині.

Про це повідомляє "УНН".

Нагадаємо, сьогодні, близько 1:00, у селі Новоселиця Попільнянського району біля приватних ставків місцевий житель, орендар, під час конфліктної ситуації з невідомими здійснив низку пострілів із мисливської рушниці, внаслідок чого смертельні вогнепальні поранення отримали сім осіб.

"Обставини події з’ясовуються. На місці працюють слідчо-оперативні групи. Стрільця затримали, мисливську рушницю вилучили. Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 ККУ, це — умисне вбивство двох і більше осіб. Санкція статті передбачає до 15-ти років позбавлення волі або довічне ув‘язнення", — додали у поліції.

За даними заступника голови МВС Антона Геращенка, наразі чоловік, орендар ставка, який розстріляв з рушниці сімох відпочивальників на Житомирщині, затриманий, він буде направлений на судово-психіатричну експертизу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні