--> Кривава трагедія на Житомирщині: вбивця розстріляв сімох людей | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Кривава трагедія на Житомирщині: вбивця розстріляв сімох людей

1
8
Кривава трагедія на Житомирщині: вбивця розстріляв сімох людей
В лісі у Житомирській області чоловік з компанії друзів, які виїхали на риболовлю, розстріляв сімох людей.

Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко у фейсбуці.

"На березі ставка неподалік від с.Новоселиця Попільнянського району Житомирської області відпочивала компанія киян, які там зібралися половити риби. Всього, за даними слідства, їх було 9 чоловік, включаючи орендаря ставка 1962 р.н.", - написав Геращенко.

За його словами, після розпиття спиртних напоїв шестеро відпочивальників лягли спати в сарайчику, що стоїть на березі ставка.

Двоє залишилися розпивати спиртні напої з орендарем ставка. Близько 1.00 ночі орендар ставка, професійний мисливець З., на грунті раптово виниклих різких неприязних відносин, почав розстрілювати відвідувачів з належної йому гладкоствольної мисливської рушниці марки "ІЖ".

За інформацією заступника голови МВС, орендар ставка спочатку вбив двох чоловіків, які залишалися поруч з ним, потім почав розстрілювати шістьох сплячих.

"Всього він встиг розстріляти сімох людей. Лише один, почувши постріли, встиг втекти в ліс, вийти в село і викликати поліцію", - зазначив Геращенко.

Підозрюваного у вбивстві 7 людей затримано поліцейськими і він знаходиться під вартою. Зброю вбивства вилучено.

"Затриманого буде направлено на судово-психіатричну експертизу, після чого суд вирішить осудний він чи ні. Думаю, що суд не матиме іншого рішення, як довічного позбавлення волі для людини, яка позбавила життя сімох", - написав Геращенко.

Як повідомили в пресслужбі Житомирської поліції, за фактом масового вбивства розпочато кримінальне провадження.

Подробиці: близько 1:00, у селі Новоселиця Попільнянського району біля приватних ставків місцевий житель, орендар, під час конфліктної ситуації з невідомими здійснив ряд пострілів із мисливської рушниці, внаслідок чого смертельні вогнепальні поранення отримали сім осіб. Обставини події з’ясовуються.

На місці працюють слідчо-оперативні групи.

Стрільця затримали, мисливську рушницю вилучили", - йдеться у повідомленні. Провадження розпочато за ч.2 ст. 115 Кримінального кодексу України - умисне вбивство двох і більше осіб. Санкція даної статті передбачає до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не людей, а атошников.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні