Правоохоронці назвали ймовірну причину масового вбивства на Житомирщині

0
-1
Правоохоронці назвали ймовірну причину масового вбивства на Житомирщині
У поліції Житомирщини припускають, що ймовірною причиною масового розстрілу людей під час відпочинку біля водойми міг стати алкоголь.

Про це кореспонденту "УНІАН" телефоном з місця події повідомила речниця ГУНП у Житомирській області Алла Ващенко.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Показали кадри із місця розстрілу сімох людей на Житомирщині. ФОТО 18+

За її словами, усі постраждалі — люди (віком від 1970 до 1990 року народження) між собою були давно знайомі, підтримували стосунки вже багато років.

«Приїхали вони до чоловіка, який їх розстріляв, ще задовго до трагедії, уночі з 20 на 21 травня, і все було добре, тому ми не виключаємо, що саме алкоголь міг стати однією з причин розстрілу людей», - додала вона.

Серед жертв убивці з Попільнянського району Житомирщини – колишні учасники АТО та волонтери. Наразі провадження відкрито за статтею (ч. 2 ст. 115 КК України).

Нагадаємо, трагічна подія сталася сьогодні, 22 травня, близько першої години ночі, неподалік водойми, що у селі Новоселиця Попільнянського району Житомирщини. Між власником ставу, місцевим жителем (1962 року народження) та групою приїжджих осіб виник конфлікт, під час якого власник водойми із мисливської рушниці смертельно поранив 7 чоловік. Зараз на місці події продовжують працювати слідчо-оперативні групи.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні