Зупинили за порушення ПДР: на Волині п'яний водій влаштував розбірки з поліцією

0
1
Зупинили за порушення ПДР: на Волині п'яний водій влаштував розбірки з поліцією
На Волині патрульні поліцейські спіймали п'яного водія.

Про це повідомляє ГУНП у Волинській області.

Так, у ніч на 19 травня у Нововолинську, співробітники сектору реагування патрульної поліції за порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль Ауді А6 під керуванням 31-річного місцевого жителя.

Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. На вимогу поліцейських водій не надав документів на автомобіль та поводився агресивно.

На правопорушника поліцейські винесли дві постанови та склали протокол за ст.130 КУпАП. Санкція статті передбачає накладення на водія штрафу у розмірі 10 тис. 200 грн. з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк один рік.

Загалом цієї ночі групи реагування патрульної поліції виявили 6 нетверезих водіїв за кермом. На всіх оформили необхідні адмінматеріали.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні