Волинянин вдерся у магазин й викрав 6 пляшок «Ситро»

0
-12
Волинянин вдерся у магазин й викрав 6 пляшок «Ситро»
У Любомльському районі поліція вствновила особу чоловіка, який обікрав магазин.

Про це повідомляє Любомльський відділ поліції.

Так, 25 квітня надійшла заява від жителя с. Підгородне Любомльського району про те, що близько 09 години 25 хвилин невідома особа перебуваючи на території магазину, шляхом розбиття віконного скла проникла в середину приміщення, звідки таємно викрала 6 скляних пляшок газованої води "Ситро".

Працівниками Любомльського відділу поліції встановлено, що незаконне проникнення та дрібне викрадення чужого майна скоїв 27-річний мешканець Нововолинська. Відносно останнього складено адміністративний протокол за порушення вимог ст. 51 КУпАП (дрібне викрадення чужого майна) та розпочате кримінальне провадження за ст. 162 Кримінального кодексу України за фактом незаконного проникнення до житла чи іншого володіння особи. Проводиться досудове слідство.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні