Хто в районі на Волині захворів на коронавірус

1
-1
Хто в районі на Волині захворів на коронавірус
У Ківерцівському районі зафіксували три нові випадки коронавірусу. До сьогодні був лише один випадок, тепер хворих – 4. Головний медик Волині розповів, від кого інфікувалися ці особи.

Про це стало відомо у п’ятницю, 17 квітня, на брифінгу у Волинській ОДА.

Начальник обласного управління охорони здоров’я Ігор Ващенюк зазначив, що це особи, які контактували із першим хворим на коронавірус у Ківерцівському районі.

«Але я б не акцентував увагу саме на географії, щоб це не створювало почуття хибної безпеки. У нас є району, де наразі не зафіксовано жодного інфікованого. Коронавірус є і, повірте, він є на кожній території. Потрібно себе вести так, ніби ваші сусіди, ваші знайомі і рідні є інфіковані. Дбайте про свою ж безпеку», – сказав Ігор Ващенюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що той баран несе за Ківерцівський район. Як можуть жителі іншого населеного пункту за 50 км, будучи не знайомими і не бачачись навіть захворіти
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні