Розповіли, де найбільше хворих на коронавірус на Волині

1
13
Розповіли, де найбільше хворих на коронавірус на Волині
За останню добу на Волині лабораторно підтверджено 8 випадків COVID-19.

Станом на 09.00 годину ранку, 7 квітня, на Волині зареєстровано 34 випадки COVID-19 лабораторно підтверджених методом полімеразно-ланцюгової реакції (ПЛР), про це йдеться на сайті ОДА.

Коронавірусна хвороба виявлена:

• м. Луцьк – 12 випадків, в т.ч. 1 летальний;
• Луцький район – 4 випадки,
• Старовижівський район – 11 випадків, в т.ч. 1 летальний;
• Володимир-Волинський район – 4 випадки;
• Горохівський район – 1 випадок;
• Рожищенський район – 1 випадок;
• Ківерцівський район – 1 випадок.

З підозрою на коронавірусну інфекцію в області – 22 особи.

Зразки біологічного матеріалу від даних осіб знаходяться на дослідженні у вірусологічній лабораторії ДУ «Волинський обласний лабораторний центр МОЗ України».

Вірусологічна лабораторія обласного лабораторного центру проводить молекулярно-генетичні дослідження методом ПЛР на виявлення РНК вірусу COVID-19.

Нагадаємо, коронавірус посмертно підтвердили у водія «швидкої» Старовижівської центральної районної лікарні і в лікарня-гінеколога з Луцька.

Захворіли на коронавірус рідні померлого водія «швидкої» зі Старовижівського району Також позитивні тести на COVID-19 у двох санітарок, які працювали з покійним.

Отримали позитивні результати тесту на COVID-19 чотири волинські патологоанатоми, які робили розтин хворого на коронавірус волинського лікаря-гінеколога. Хоча начальник обласного управління охорони здоров’я Ігор Ващенюк вважає, що ці події не пов'язані між собою. «На мою думку, це не було пов’язано з тим вскриттям, яке вони проводили. Тому що там все таки вони мали костюми біозахисту», – заявив Ващенюк.

Священник і паламар, які були присутні на похороні гінеколога, нині перебувають на самоізоляції та чекають результатів аналізів.

Підтвердили коронавірус у жінки з Горохова. Вона контактувала з людиною, яка повернулася з Польщі.

Перший випадок гострої респіраторної інфекції, спричиненої коронавірусом COVID-19, підтвердили 6 квітня у Рожищенському районі.

У Володимирі-Волинському на коронавірус захворіла 2-річна дитина і її мама.

Вісім хворих на коронавірус було на 1 квітня серед працівників Луцької міської клінічної лікарні. Після першого випадку інфікування вранці 1 квітня діагноз підтвердився ще у 1 лікаря та 3 медсестер, а ввечері того ж дня – ще у 3 лікарів.

Нагадаємо, першою, в кого діагностували коронавірус серед працівників цієї клініки, стала директора лікарні Лариса Духневич. Сама медик висловлювала припущення, що заразитися вона могла, оглядаючи хворого з підозрою на коронавірус. Однак інформації про цього хворого в офіційній звітності даних не було.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Щось у мене математика по Луцьку не сходиться:
1 директор лікарні
7 медиків з реанімації
1 лікар-гінеколог
4 патологоанатомів які робили його розтин
2 пацієнток з 2-ї лікарні
2 працівників СКФ
Це як мінімум 17, а по статистиці чомусь 12...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні