--> У Рожищенському районі підтвердили перший випадок COVID-19. ПОДРОБИЦІ. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Рожищенському районі підтвердили перший випадок COVID-19. ПОДРОБИЦІ. ФОТО

0
7
У Рожищенському районі підтвердили перший випадок COVID-19. ПОДРОБИЦІ. ФОТО
У Рожищенському районі у понеділок, 6 квітня, підтвердили перший випадок гострої респіраторної інфекції, спричиненої коронавірусом COVID-19.

Про це йдеться на сайті Рожищенської міської ради.

"Штабом з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації Рожищенського району проведено невідкладні заходи по реагуванню щодо виявленного випадку гострої респіраторної інфекції, спричиненої коронавірусом COVID-19 по вулиці Куліша міста Рожище.

Наразі встановлено коло контактних осіб, які будуть направленні на медичне обстеження та самоізоляцію", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Коронавірус на Волині: де виявили нових хворих

Зазначають, що хвора перебувала на спостереженні у сімейного лікаря, з 2 квітня госпіталізована до КНП "Рожищенська центральна районна лікарня", у зв’язку з лабораторним підтвердження діагнозу 6 квітня переведена до Волинської обласної інфекційної лікарні.

Станом на 14 годину в будинку та прибудинковій території, де проживає хвора, проводяться заключні дезінфекційні заходи.

Керівником робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації районного рівня прийнято розпорядження про вжиття невідкладних заходів по ліквідації наслідків встановленого захворювання, а також зобов’язано керівників установ, підприємств, організацій, особливо торгівельні заклади, посилити дезінфекцію.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні