Коронавірус на Волині: де виявили нових хворих

2
-3
Коронавірус на Волині: де виявили нових хворих
Відомо, у яких населених пунктах Волині виявили коронавірус COVID-19.

Про це повідомив очільник обласного управління охорони здоров’я Ігор Ващенюк, передає інформаційне агентство "ВолиньPost".

Нагадаємо, станом на ранок 6 квітня на Волині зареєстрували 26 випадків коронавірусу, із них 7 – за останню добу.

Відомо, що із семи випадків за останню добу п’ять – це виявлення інфікування контактними особами у Старовижівському районі. Зауважимо, що у п’ятницю, 3 квітня, помер водій «швидкої» зі Старовижівського району, у якого виявили коронавірус. Ще один випадок із семи нових – у Рожищенському районі та ще один – у селі Боголюби Луцького району.

Також нагадаємо, що на вихідних стало відомо, що захворіла жителька Горохівського району. За достовірною інформацією видання, йдеться про жінку із села Липа. Окрім того, у п’ятницю, 3 квітня, мерія Володимир-Волинського повідомиа, про підтвердження COVID-19 у жительки Володимир-Волинського району. За достовірною інформацією, жінка – з села Підгайці.

Першою ж коронавірус на Волині виявили у 7-річної дівчинки з Гіркої Полонки, тоді – у директорки Луцької міської клінічної лікарні Лариси Духневич.

Після смерті лаболаторні дослідження виявили коронавірус у померлого від серцевого нападу лікаря-гінеколога Волинської обласної клінічної лікарні.

Згодом COVID-19 виявили у декількох медиків з відділення реанімації Луцької міської клінічної лікарні. У медзакладі запевняють, що вони не контактували з Ларисою Духневич.

Відомо, до того ж, що у двох пацієнток Луцької міської клінічної лікарні, які були туди госпіталізовані з пневмонією, результати аналізів у суботу, 4 квітня, підтвердили інфікування COVID-19. Їх перевели до Волинської обласної інфекційної лікарні.

У суботу, 4 квітня, стало відомо також про те, що лікар і медична сестра Волинського обласного патологоанатомічного бюро, які робили розтин хворого на коронавірус волинського лікаря-гінеколога, отримали позитивні результати тесту на COVID-19.

Ігор Ващенюк наголосив, що з кожним днем поширення коронавірусу виявити першоджерело інфікування буде важче, бо багато людей можуть бути безсимптомно інфіковані, як у випадку з лікарями, які не мають симптомів хвороби, але коронавірусом заражені.

Тож, за його словами, зараз люди повинні максимально дотримуватись карантину, щоб зменшити випадки внутрішнього зараження.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Детальніше можна? В яких селах ,скільки особам років ітд? А то приховуєте а інші заражаються!!!
Відповісти
Поки не перекриєте кордон. Далі грайтесь в демократію. Буде Італія
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні