Луцькі медики, які робили розтин інфікованого гінеколога, заразилися коронавірусом

4
-9
Луцькі медики, які робили розтин інфікованого гінеколога, заразилися коронавірусом
Лікар і медична сестра, які робили розтин хворого на коронавірус волинського лікаря-гінеколога, отримали позитивні результати тесту на COVID-19. Результати ще однієї медсестри очікують.

Про це в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив директор Волинського обласного патологоанатомічного бюро Володимир Онищук.

Він наголосив, що медикам провели тестування відразу після завершення процедури розтину. За станом на 3 квітня в лікаря і медсестри підтвердився коронавірус, результати дослідження ще однієї медсестри очікують.

Володимир Онищук наголошує, що розтин відбувався з дотриманням всіх процедур та в захисному спорядженні, адже вже тоді було відомо, що в померлого, ймовірно, є коронавірус.

З його слів, медики почувають себе задовільно, симптомів хвороби не мають, перебувають на самоізоляції. Відповідно до процедури, у всіх приміщеннях після розтину провели чистку, обробку і прибирання.

Нагадаємо, у лікаря-гінеколога Волинської обласної клінічної лікарні Ореста Тимчака, який помер 29 березня в інфекційній лікарні, після смерті лабораторно підтвердили коронавірус.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну і як від тої зарази захиститися?
Відповісти
Цікаво скільки жінок заразив цей лікар гінеколог, і чому тільки пишути про заражених медиків, а як же звичайні люди? Чи може в них імунітет!?
Відповісти
Я перепрошую, а як вони розтин робили, без масок і спецзасобів?! Як можна було заразитися від мертвої людини, яка не дихає та не кашляє?! Вам шановні не здається, що списуючи всі смерті по команді, де хто просто вже перегибає палку?!
Відповісти
Грузія, Арменія, ряд інших країн заборонили розтини людей померлих від Covid. Але ж ми Українці у всьо інші :) Так Вам і треба , безглузді
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні