«На Волині хворих на коронавірус набагато більше, ніж офіційно зареєстровано», – головний лікар інфекційної лікарні. ВІДЕО

3
-1
«На Волині хворих на коронавірус набагато більше, ніж офіційно зареєстровано», – головний лікар інфекційної лікарні. ВІДЕО
Станом на 3 квітня на Волині є 10 лабораторно підтверджених діагнозів коронавірусу. Проте головний лікар Волинської обласної інфекційної лікарні Руслан Морочковський вважає, що на Волині кількість хворих набагато більша.

Про це йдеться у сюжеті ІА «Конкурент».

Люди хворіють в легкій формі або навіть не помічають, що вони захворіли і, відповідно, не звертаються до лікарів. Також лікар зазначив, що є ймовірність того, що коронавірус з’явився на Волині значно раніше, ще у січні-лютому, і призводив до летальних випадків, проте в нас не було тест-систем, аби його діагностувати. На питання, чи може пройти тест на Covid-19 кожен лікар відповів:

«Будь-яке обстеження має бути обгрунтованим і мусить бути направлення від сімейного лікаря. Чому? Тому що кількість тест-систем не є безмежна, щоб проводити тестування абсолютно всім. Це з одного боку, а з іншого – чим більше буде протестовано осіб, тим більша ймовірність мати реальну картину інфікування населення».

Більше дивіться в сюжеті:

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому не протестували отих кого "пачками" з закордону звозили? Тести для того і замовляють щоб людей перевіряти,а не розводити демагогію ,вигідно-невигідно,самі ж пишете що носій вірусу може і не знати що хворий!
Відповісти
Не дай Боже попасти в лікарню. Це найбільший розсадник вірусу
Відповісти
Видно, що лікар розумна людина. Було б цікаво зробити з ним прямий ефір, щоб можна було ставити питання. І ще у Львівській області бізнес допоміг закупити багато тестів, щоб провести як більше тестів і виявити хворих. Може і наш би бізнес не тільки купував дорогі апарати для дихання, а ще і допоміг провести максимальне тестування населення на цю хворобу, хоча б у луцьку та райцентрах.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні