--> На «Ягодині» вилучили медобладнання вартістю понад 5 мільйонів. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На «Ягодині» вилучили медобладнання вартістю понад 5 мільйонів. ФОТО

1
0
На «Ягодині» вилучили медобладнання вартістю понад 5 мільйонів. ФОТО
На митному посту «Ягодин» вилучили незадеклароване медичне обладнання загальною вартістю понад 5 мільйонів гривень.

Про це повідомляє пресслужба Волинської митниці Держмитслужби.

Так, 12 лютого, прямуючи з Республіки Польща в Україну, в зону митного контролю митного поста «Ягодин» Волинської митниці заїхав вантажний автомобіль «СКАНІЯ» під керуванням громадянина України.
До митного контролю митному органу подано товаросупровідні документи, відповідно до яких переміщуються літій-іонні батареї, клавіатури та монітори для рентген апарату.

В результаті повного митного огляду зазначеного транспортного засобу, виявлено незадеклароване медичне обладнання торгової марки «Vieworks Co.,LTD», детектори рентгенівського випромінювання, загальною вартістю 5,5 мільйони гривень.

Таким чином, представник фірми відправника, через громадянина України намагався незаконно, з приховуванням від митного контролю, ввезти товар на митну територію України.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого ч.1 ст. 483 Митного кодексу України. Санкція даної статті за такі дії карає конфіскацією прихованого від митного контролю товару та накладенням штрафу у розмірі 100 відсотків його вартості.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо вже вилучили ,то непропадати цьому добру на складах а передати в державну лікарню де ще працюють застарілі апарати
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні