Пустовіт звернувся до підприємців Центрального ринку

0
6
Пустовіт звернувся до підприємців Центрального ринку
Виконувач повноважень міського голови, секретар міської ради Григорій Пустовіт звернувся до підприємців ринку “Центральний”.

Звернення оприлюднили на сайті Луцької міської ради.

Друкуємо його без змін:

"Шановні підприємці ринку “Центральний”!

У зв'язку з ситуацією, яка склалася на Старому ринку, ви втрачаєте свого покупця. Сьогодні ваш покупець переорієнтовується на інші ринки і більше до вас не повернеться.

Єдиний спосіб зберегти свого покупця – дружно переїхати на “Новий” ринок, забравши його з собою. Не затягуйте цей процес!

Якщо ж потрібно, ми готові допомогти вивезти металеві конструкції. Зробимо все, про що заявляли раніше. Наші зобов’язання залишаюся в силі. Назад дороги немає.

Ми зробимо все, щоб місто було гарним, доглянутим та охайним", – йдеться у зверненні.

Нагадаємо, у Луцьку 4 лютого близько 22:30 години розпочали примусовий демонтаж важкою технікою контейнерів на Центральному ринку. Невідомі особи тракторами-екскаваторами поламали контейнери з товаром. У результаті сутичок є постраждалі. На місці працювали медики.На місце прибув головний міліціонер області Петро Шпига. Поліція затримала людей в балаклавах. З'ясувалося, що це – працівники муніципальної варти Луцької міськради.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Демонтаж ринку буде продовжено», – Луцькрада


У середу, 12 лютого, на Старому ринку розпочали другий етап демонтажу.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Ті, хто переїжджає на Новий ринок, стає ворогом для колег», – луцькі підприємці
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні