«Ті, хто переїжджає на Новий ринок, стає ворогом для колег», – луцькі підприємці

0
4
«Ті, хто переїжджає на Новий ринок, стає ворогом для колег», – луцькі підприємці
На Новому ринку нині не гамірно. Вікритих контейнерів не багато, проте кипить робота із встановлення та облаштування територій.

Невеличке кафе "Ласгара" працює на Новому ринку два роки. Сусідів у чоловіка практично немає, однак на кількість відвідувачів він не скаржиться.

Про це повідомляє "Конкурент".

Не на камеру журналістам зізнаються: ті, хто переїжджає на Новий ринок, стає ворогом номер один для своїх колег. Однак, є й ті, хто не боїться ризикувати та відкривають свої контейнери на новому місці.

В адміністрації кажуть, що на Новому ринку є всі зручності для покупців. Показують нам велику вбиральню, вона – з опаленням. В одній частині базару можна буде купити продукти, в іншій – продовольчі товари. А ще облаштовують велику парковку.

Увагою, кажуть, не обділяють і підприємців зі Старого ринку. Дозволяють перевозити сюди свої контейнери. Місця не бракує. Та й оренда досить вигідна.

Проблеми з доїздом до Нового ринку теж нема: туди вже можна дістатися тролейбусами №1, №2. А також маршрутками №12 та 9, а згодом туди поїде і маршрутка №10.

Всі ФОПи стверджують, що ринок зможе стати чудовим місцем для торгівлі, чистим та зручним для всіх.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні