Болгаркою ріжуть ворота: на Старому ринку у Луцьку розпочали демонтаж. ФОТО, ВІДЕО

7
-6
Болгаркою ріжуть ворота: на Старому ринку у Луцьку розпочали демонтаж. ФОТО, ВІДЕО
На Старому ринку у Луцьку розпочали демонтаж. Працівники департаменту муніципальної варти болгаркою ріжуть ворота ринку з боку головного входу в базар.

Демонтажні роботи розпочали близько 17:35. Вхід до ринку живим ланцюгом відгородили муніципали, – повідомляє з місця події ІА Волинські новини.

На місці присутні працівники поліції, які спостерігають за демонтажем. Їх попередили про проведення демонтажу незаконно встановлених об'єктів заздалегідь офіційним листом. Також на місці присутній очільник патрульної поліції Волині Андрій Крутень.

За станом на 17:40 вже зняли першу секцію паркану.

Підприємці прорвали кордон муніципалів, спричинили штовханину. Також намагались отримати доступ до газового балону та всіляко перешкоджають демонтажу.
На місце події викликали пожежників, мовляв, небезпеку може становити балон з газом, який використовували під час демонтажу секцій.

На місці події знаходиться очільниця муніципалів Юлія Сиротинська яка пояснює, що демонтаж - законний, у доказ цього показує рішення суду. Проте підприємці все одно чинять опір та не дають демонтувати об'єкт.







Відео зі сторінки "Центральний ринок" у фейсбуці.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
нарешті дочекалися, Сиротинська- наш мер
Відповісти
Лікуйся малохольний
Відповісти
Видно що базарник, раз радить лікуватись
Відповісти
бідні люди - їх позбавляють роботи.
Відповісти
Де ви бачили там бідних людей? Всі бариги мають по декілька квартир, хати, машини!! Де бідні???
Відповісти
то напевно ти їм подарував??? непотріб.
Відповісти
Саме смішно читати "Європейський" Старий ринок. Демонтуйте його за день і можливо з нього до кінця року що зроблять Європейську частину Луцька.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні