17 загиблих, 14 поранених та 16 – в заручниках: у Таїланді військовий влаштував криваву бійню. ВІДЕО 18+

1
11
17 загиблих, 14 поранених та 16 – в заручниках: у Таїланді військовий влаштував криваву бійню. ВІДЕО 18+
В Таїланді в місті Накхонратчасіма неподалік столиці 8 лютого солдат відкрив вогонь по людях.

Про це пише ТСН з посиланням на BBC.

За повідомленнями, тайський солдат застрелив “багато людей” в місті Накхонратчасіма (також відомому як Корат) і його околицях, розташованому на північний схід від Бангкока.

Представник міністерства оборони заявив BBC Thai, що солдат напав на свого командира, потім почав стрілянину у військовому таборі, буддійському храмі і торговому центрі.

Підозрюваний переховується в підвалі торгового центру, додав він.

“Стрілець використовував кулемет і застрелив ні в чому не винних жертв, в результаті чого багато хто отримав поранення і загинули”, – заявив представник поліції, а місцеві ЗМІ повідомили про 12 вбитих.

Озброєний чоловік, якого поліція ідентифікувала як сержанта Джакапанта Томмі, викрав військовий автомобіль, а також опублікував свої фото та відео в повному тактичному спорядженні під час атаки в Кораті.

За останньою інформацією від МОЗ Таїланду, кількість загиблих збільшилася до 17. Ще 14 людей поранено, а 16 взято в заручники. Про це повідомляє 112.ua з посиланням на The Bangkok Post.

Військовик поки не висував жодних вимог, але продовжує стріляти по людях. Правоохоронці повідомили, що чоловік вкрав зброю і боєприпаси у свого командира та двох інших військовиків.

Він почав обстріл мирних жителів вздовж маршруту до торгового центру Terminal 21 в районі Муанг.

У таборі знайшли тіла полковника Анантарот Красея, його 63-річної тещі й одного з товаришів по службі солдата, який влаштував стрілянину.

Повідомлялося також про наявність на тілі загарбника ручних гранат, але ці дані не підтвердилися.

Війська зі спеціального військового підрозділу були скеровані до торгового центру, де, як повідомлялося, нападник утримував 16 заручників на четвертому поверсі.

Щоб переконати злочинця здатися, поліція привезла до торгового центру його мати з провінції Чайяпхум в Корат. Але вона не змогла його переконати.

Спецпризначенці готують штурм.

На цей час всі ЗМІ припинили прямі трансляції, щоб не дати зловмисникові можливості простежити за діями силовиків.

Національна комісія з радіомовлення і телекомунікацій також попередила, що відео зі смартфонів, які передаються людьми всередині торгового центру, становлять потенційну загрозу для безпеки операцій.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Рекомендую Вам настоящую пасеку, на которой покупаю большой ассортимент продуктов для иммунитета как для себя таки для своих родственников.
Пчеловоды оформляют всю пчелопродукцию на отменно, консультации по важным вопросам дают. Очень много полезных статей на сайте, Вот несколько из них:
https://med-na-dom.com/pilca-perga/417-yakiy-termn-zbergannya-bdzholinogo-pilku-yak-zbergati.html
https://med-na-dom.com/pilca-perga/252-mozhno-li-prinimat-pchelinuyu-pylcu-pri-beremennosti-i-kak-pravilno-eto-delat.html
https://med-na-dom.com/pilca-perga/533-mozhno-li-pergu-pri-pankreatite-i-kak-prinimat.html
https://med-na-dom.com/propolis/490-kak-sdelat-propolis-dlja-bani-recept-prigotovlenija.html
https://med-na-dom.com/trutnevuy-gomogenat/299-poluchenie-i-prigotovlenie-trutnevogo-gomogenata-trutnevogo-molochka-na-semeynoy-paseke-veselyy-shershen.html
https://med-na-dom.com/propolis/484-propolis-pri-miome-matki-lechenie-miomy-nastojkoj-propolisa.html
https://med-na-dom.com/voskovaya-mol/175-kak-prinimat-voskovuyu-mol-pravilno.html

Одним словом они молодцы и я их советую.
Вот их портал где я заказывал пчелопродукты - https://med-na-dom.com/
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні