--> Експоліцейський Епіфанович, який вчинив смертельну ДТП під Луцьком – досі під вартою | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Експоліцейський Епіфанович, який вчинив смертельну ДТП під Луцьком – досі під вартою

0
6
Експоліцейський Епіфанович, який вчинив смертельну ДТП під Луцьком – досі під вартою
Обвинувачений у скоєнні смертельної ДТП у селі Дачне у лютому 2019 року колишній очільник карного розшуку Волині Геннадій Єпіфанович досі перебуває під вартою.

Про це Інформаційному агентству ВолиньPost повідомили у прокуратурі області.

Справу розглядає Ківерцівський районний суд.

Наступне судове засідання щодо Єпіфановича, згідно із списком справ, призначених до розгляду, призначене на 15 січня. Справу розглядає голова Ківерцівського районного суду Олександр Костюкевич.

Нагадаємо, моторошна ДТП трапилася у четвер, 21 лютого. Зіткнулися авто служби "Морячок Таксі", легковик та рейсовий автобус. В результаті аварії загинув водій таксі, його пасажирка. Травми отримала донька пасажирки, її госпіталізували.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У моторошній аварії під Луцьком загинула працівниця «Волиньобленерго»

Відомо, що за кермом автомобіля Mercedes-Benz, який спричинив ДТП, перебував екс-очільник карного розшуку міста Луцька Геннадій Єпіфанович. Водія затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Він перебував у стані алкогольного сп’яніння.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Нам не треба допомоги, покарайте винних», – чоловік загиблої в аварії під Луцьком.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні