«Нам не треба допомоги, покарайте винних», – чоловік загиблої в аварії під Луцьком

4
19
«Нам не треба допомоги, покарайте винних», – чоловік загиблої в аварії під Луцьком
Юрій Швець, дружина якого загинула в аварії під Луцьком за участю нетверезого екс-поліцейського, просить правоохоронців покарати винного.

Про це повідомляє ІА "Волинські новини".

Нагадаємо, моторошна ДТП трапилася у четвер, 21 лютого. Зіткнулися авто служби "Морячок Таксі", легковик та рейсовий автобус. В результаті аварії загинув водій таксі, його пасажирка. Травми отримала донька пасажирки, її госпіталізували.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У моторошній аварії під Луцьком загинула працівниця «Волиньобленерго»

Юрій Швець розповів, що трагедія сталася, коли дружина поверталася з роботи на автомобілі «Морячок-таксі».

"Їхали десь в 17-19 годині. Позаду них їхав цей. Одразу кажу: якщо якісь його товариші, друзі чи супер-пупер впливові знайомі будуть звертатись, то нам байдуже! Нам не треба жодної допомоги, не видзвонюйте до нас, не шукайте. Він повинен отримати покарання згідно з чинним законодавством. Я кажу про Геннадія Єпіфановича, колишнього начальника карного розшуку поліції. Ця п’яна «людина» повинна отримати покарання, бо він на той світ відправив двох людей. Невинні люди їхали додому, а це п’яне би*ло дозволяє собі сідати за кермо нетверезим.

Його потрібно покарати, щоб знайомі не «зам’яли» справу. Звертаюся до правоохоронців: повірте мені, мені дуже важко, емоції дуже сильні, складні, таке відчуття, що це якийсь кошмарний сон. Покарати необхідно, щоб він не вчиняв подібного й інші думали головою», – наголосив Юрій Швець.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Розповіли про таксиста, який загинув у страшній ДТП під Луцьком

Також чоловік додав, що стан дочки після аварії нормалізується.

«Дитина зараз у лікарні. Через 2-3 дні їй треба буде робити операцію на гомілці, є забої легенів, гематоми на обличчі. В принципі, кажуть лікарі, стан нормальний. Ще тиждень-два і наша Христинка буде вдома.

А похорон Софії буде завтра на 12:00 в селі Небіжка, хто небайдужий – приходьте, хай вас таке горе обходить стороною», – каже Юрій Швець.

Відомо, що за кермом автомобіля Mercedes-Benz, який спричинив ДТП, перебував екс-очільник карного розшуку міста Луцька Геннадій Єпіфанович. Водія затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Він перебував у стані алкогольного сп’яніння.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
19

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Найщиріші слова співчуття родинам загиблих ,родині таксиста і родині пасажирів,тримайтеся,дівчинка нехай поправляється,і слова поваги до чоловіка та батька,ставлячи себе на його місце навіть не знаю,чи вистачило мені б сили і адекватності не вчинити самосуд,надіємося всі на закон.
Відповісти
Якби практикувався б самосуд, то давно б забули про п"яних за кермом
Відповісти
Коли вже ті скоти перестануть п'яними сідати за кермо, їм до цих пір все дозволено. Посадити, щоб іншим було уроком. Але ж відкупиться виродок, бо нічого в нашому правосудді не змінилося, хіба- що ціни виросли.
Відповісти
Не все однозначно в цій аварії. Впевнений, що таксиста не було видно, бо таксюги навіть на світінні лампочок економлять!( А те, що мент був випивший, то це не причина вбивати і його життя!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні