--> Нові подробиці смертельної аварії під Луцьком: водій «Мерседеса» був п'яним | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Нові подробиці смертельної аварії під Луцьком: водій «Мерседеса» був п'яним

0
2
Нові подробиці смертельної аварії під Луцьком: водій «Мерседеса» був п'яним
У смертельній аварії за участі трьох транспортних засобів під Луцьком загинуло двоє осіб і постраждала дитина.

Водій одного з автомобілів перебував у стані алкогольного сп'яніння, повідомляє прес-служба поліції Волині.

Нагадаємо, моторошна ДТП трапилася у четвер, 21 лютого, у селі Дачне Ківерцівського району. Зіткнулися авто служби "Морячок Таксі", легковик та рейсовий автобус. В результаті аварії загинув водій таксі, його пасажирка. Травми отримала донька пасажирки, її госпіталізували.

Слідчо-оперативна група головного управління Національної поліції у Волинській області, яка працювала на місті події, з’ясувала, що за кермом автомобіля Mercеdеs-124 перебував 45-річний житель райцентру Ківерці. Під час проведення огляду попередньо встановлено, що він був у стані алкогольного сп’яніння.

Автомобілем Chevrolеt Aveo керував 44-річний житель Луцька. Він та 32-річна пасажирка цього транспортного засобу, жителька обласного центру, загинули на місці ДТП. Іншу пасажирку автомобіля Chevrolеt Aveo, 9-річну жительку Ківерцівського району, госпіталізували в реанімацію Волинської обласної дитячої клінічної лікарні.

За кермом автобуса "Богдан" перебував 58-річний житель Луцька. Він у ДТП не травмувався.

Вирішується питання щодо затримання водія автомобіля Mercеdеs-124 відповідно до ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та відкриття за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху кримінального провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років.

Поліцейські з’ясовують усі обставини дорожньо-транспортної пригоди.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні