--> Смертельна аварія під Луцьком: двоє загинуло, постраждала дитина | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Смертельна аварія під Луцьком: двоє загинуло, постраждала дитина

0
8
Смертельна аварія під Луцьком: двоє загинуло, постраждала дитина
У аварії в селі Дачне Ківерцівського району загинуло двоє осіб і постраждала дитина.

Як повідомив ІА Волинські Новини завідувач центральної оперативної диспетчерської Андрій Абрамов, седан Mercedes-Benz E-класу зіткнувся з іншим авто.

У селі Дачне зіткнулися авто служби «Морячок Таксі», легковик та рейсовий автобус. В результаті аварії загинув водій таксі, його пасажирка. Травми отримала 11-річна донька пасажирки, її госпіталізували.

Зі слів очевидців, таксист на Chevrolet Aveo взяв пасажирів з Луцька до Ківерців та рухався в цьому напрямку. Поблизу перехрестя в Дачному відбулось зіткнення з рейсовим автобусом, який в той час рухався без пасажирів, та легковиком Mercedes-Benz.

Від отриманих травм двоє осіб загинули, дитину госпіталізували до обласної дитячої лікарні. На місці події працює 2 бригади рятувальників та 3 бригади медиків.

Інформацію про двох загиблих підтвердив начальник сектору взаємодії зі ЗМІ та роботи з громадськістю ДСНС Володимир Нестеров, зазначивши, що на місці працює дві бригади спеціалістів ДСНС.
Теги: аварія, авто
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні