Смертельну аварію під Луцьком вчинив екс-заступник начальника поліції, – ЗМІ

2
4
Смертельну аварію під Луцьком вчинив екс-заступник начальника поліції, – ЗМІ
Геннадій Єпіфанович екс-очільник карного розшуку міста Луцька був за кермом автомобіля Mercedes-Benz, у якій загинуло дві людини у селі Дачне Ківерцівського району.

Про це ІА Волинські Новини повідомив чоловік загиблої в ДТП жінки.

З його слів, його дружина з донькою рухались в таксі з Луцька у напрямку Ківерців. В селі Дачне біля підйому на міст водій зупинився, аби пропустити зустрічний автобус та виїхати на об’їзну.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Нові подробиці смертельної аварії під Луцьком: водій «Мерседеса» був п'яним

В цей час в попутному напрямку рухався Єпіфанович за кермом Mercedes-Benz, який влетів в Chevrolet Aveo ззаду. Від удару таксі викинуло на зустрічну – просто на зустріч рейсовому автобусу.

Від удару водій таксі і пасажирка загинули, 9-річну доньку пасажирки госпіталізували в лікарню.

«Відразу після аварії Єпіфанович пересів на пасажирське сидіння і заявив, що «всі питання – до водія. Мав всі ознаки алкогольного сп’яніння але проходити тест на вміст алкоголю він навідріз відмовився, це зафіксовано на відео», - каже чоловік загиблої.


Факт відмови проходити медичне освідування зафіксували і медики, матеріали долучили до кримінальної справи. Зараз Єпіфанович перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.


Геннадій Єпіфанович працював в структурах правоохоронних органів, в липні 2016 року звільнився з посади начальника Управління карного розшуку УМВС України у волинській області. Одружений, має трьох дітей
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мразота .
Відповісти
Щоб ти здох потворааааааа
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні