Розказали про луцького лікаря, з яким сьогодні прощатимуться

0
6
Розказали про луцького лікаря, з яким сьогодні прощатимуться
1 січня 2020 року відійшов у вічність Ігор Леонідович Гордійчук, завідувач відділення інтенсивної терапії екстракорпоральних методів детоксикації, гіпербаричної оксигенації, гострих отруєнь та діалізу Луцької міської клінічної лікарні.

Словом про колегу поділився колектив Луцької міської клінічної лікарні.

Нагадаємо, 1 січня зупинилося серце завідувача відділення екстракорпоральних методів детоксикації Луцької міської клінічної лікарні Ігоря Леонідовича Гордійчука.

Ігор Леонідович народився 16 серпня 1956 року. Закінчив Одеський медичний інститут у 1979 році. Після закінчення із 1980 по 1989 рік працював лікарем – анестезіологом анестезіологічного відділення нашої лікарні.

З 1989 року – завідувач відділення екстракорпоральних методів детоксикації, гіпербаричної оксигенації, гострих отруєнь та діалізу Луцької міської клінічної лікарні.

Своє життя присвятив наданню допомоги хворим з хронічними захворюваннями нирок. В області під його керівництвом було створено мережу діалізних центрів, налагоджено виконання державної Програми поліпшення надання медичної допомоги хворим нефрологічного профілю. Діаліз, що проводиться у відділенні, відповідає світовим вимогам. За даними Національного реєстру хворих із хронічною хворобою нирок відділення інтенсивної терапії ЕКМД Луцької міської клінічної лікарні займає одне з перших місць в Україні за якістю діалізу.

Був висококваліфікованим лікарем з професорським рівнем знань. Інтелектуал, високоінтелігентна, чуйна людина, здібний організатор, хороший наставник молодих спеціалістів. Надзвичайно уважно у ставився до пацієнтів та колег.

Колектив Луцької міської клінічної лікарні глибоко сумує з приводу смерті Ігоря Леонідовича і висловлює щирі співчуття родині, друзям і близьким. Нехай Господь Бог дарує йому вічне життя в Царстві Небесному.

Прощання з Ігорем Гордійчуком відбудеться у четвер, 2 січня, о 13-ій годині у верхньому храмі Луцького Свято-Троїцького собору.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні