Із маєтку наркобарона Пабло Ескобара зроблять дорогий курорт

0
1
Із маєтку наркобарона Пабло Ескобара зроблять дорогий курорт
Мексиканський маєток, який колись належав колумбійському ватажку наркомафії Пабло Ескобару, стане новим дорогим курортом вартістю 100 мільйонів доларів.

Будинок розташований в регіоні Тулум на узбережжі півострова Юкатан. Його придбала агенція з нерухомості Thor Equities Group, яка базується в Нью-Йорку. Про це пише УНІАН.

Як пише Newsweek, колишня мексиканська розкішна схованка Ескобара стане дорогим курортним готелем на 40 кімнат зі СПА й дорогими крамницями. Маєток був збудований в 1992 році.

Він розташований за кілометр від природного заповідника Сан-Каан, який входить в спадщину ЮНЕСКО, а також за 15 кілометрів від археологічного регіону Тулум, де розташовані руїни міста цивілізації майя.

Thor Equities Group збирається вкласти в маєток Ескобара 100 мільйонів доларів. Хоча придбала його за 17,5 мільйонів, сподіваючись, що минуле, пов’язане з наркобароном, може привабити клієнтів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні