Чому в Ягодині великі черги авто

0
-7
Чому в Ягодині великі черги авто
Голова Державної митної служби України Максим Нефьодов пояснив, чому у пункті пропуску «Ягодин-Дорогуськ» утворилися величезні черги автомобілів та розповів, як не допустити такого надалі.

Про це він написав у фейсбуці.

"Ягодин. Там високий сезон, додаткові 10 000 дозволів, які стимулювали водіїв одночасно вирушити в дорогу, а також натяки на «італійську забастовку», інспировану деякими особистостями, яких не взяли в Нову митницю. Тим не менше, організували роботу на максимумі спроможності пункту - при звичайних 240 машин в день пропускаємо 400. Наприклад, за минулу ніч проїхало 210 - після переговорів з польською стороною, за що вдячний в.о. керівника Наталії Туман. Ситуацію постійно тримаю на контролі", – пояснив голова держмитниці.


"Як не допускати такого в подальшому? Реконструкція пунктів пропуску, розширення доріг та більш ритмічна видача дозволів. Окремо досліджуємо питання із можливістю влаштувати перехоплюючу парковку із електронною чергою", – пояснив Нефьодов.

Нагадаємо, на кордоні з Польщею перед пунктом пропуску "Ягодин" станом на 11 грудня у черзі "застрягло" 800 автомобілів. А в понеділок, 9 грудня, черга вантажівок простягнулася від кордону аж до поліцейського поста у Любомлі. Водіям увірвався терпець. Далекобійники перекрили трасу в напрямку Ягодина

За словами голови держмитниці 10 грудня 9.00 до 20.00 пройшло 180 вантажних машин.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні