Що робитиме Луцькрада, якщо жодна маршрутка не вийде в рейс

5
-1
Що робитиме Луцькрада, якщо жодна маршрутка не вийде в рейс
Луцькрада пояснила, що буде, якщо всі перевізники міста відмовляться користуватися системою безготівкової оплати за проїзд.

Про це стало відомо у п’ятницю, 6 грудня, на пресконференції щодо запровадження в місті е-квитка.

Зокрема, перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад розповів, що нині є перевізники, які не погодилися встановлювати у автобусах систему валідації. Так, члени виконавчого комітету міської ради розірвали договір з луцьким перевізником «АТП 10701».

Начальник управління транспорту та зв'язку Володимир Степанов зазначив, що до 11 грудня – офіційної дати впровадження в місті безготівкової оплати за проїзд – маршрути №3, 9 та №26а обслуговуватиме цей перевізник.

Перший заступник міського голови Григорій Недопад запевнив, що нині сформували тимчасові маршрути, які по максимуму будуть забезпечувати перевезення пасажирів по території міста Луцька.

«Це будуть комунальні автобуси. Крім цього, у нас є підприємство «Санрайз», яке встановило валідатори і почне виконувати безготівковий проїзд в тих маршрутках, в яких встановлена система», – сказав Недопад.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Влада VS перевізники: лучанам, можливо, доведеться ходити пішки

За словами радника Луцького міського голови Ігоря Поліщука, перевізники, які досі не підписали договір і не встановили в своїх автобусах валідатори, можуть до середи, 11 грудня, звернутися до Луцькради. Себто, на роздуми їм дали 4 дні.

На запитання, чи є в керівництва містом альтернативне рішення, якщо раптом усі перевізники, які займалися транспортними перевезеннями пасажирів у Луцьку, відмовляться від безготівкової плати за проїзд, Григорій Недопад сказав: «Перемовини ведуться, є напрацювання. Тільки у нас буде якась альтернатива, всі автобуси будуть закриті».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
їм особливо нічого. Ну відіжмуть ще собі бізнес. А от що Ви шановні лучани робитимете?
Відповісти
Ти здивуєшся, будемо їздити в маршрутках. Слідкувати за переміщенням маршруток онлайн. Оплачувати проїзд картками або мобільним додатком. І перестанемо слухати про нерентабельність
Відповісти
Тобі б того валідатора в одне місце запхати. Влада тероризує людей і видає це за благо. Мені поф...гу ваші цяцьки з валідаторами я не хочу за них 2 грн переплачувати за сервіс і мені не зручно. Не був у жодному місті де не можна розрахуватись готівкою. Але тепер будемо ходити пішки? Мені на таксі поки поїздити?
Відповісти
Це точно, невже все супер ось тільки електронний квиток купити залишилось -хоть би вже й сам сервіс змінився і влітку кондиціонери були.
Відповісти
Це магія і ніщо інше. Розірвати договір, знайти перевізника, встановити валідатори і все це, бл**ь, за один день - 11 грудня. Ну чому, с*ка, такі рішення приймають стадо баранів? Чому я такий везучий і їжджу на маршрутках без валідаторів? Чому, с*ка, перевізників ніхто не карає за порушення? Чому управління транспорту не може відкрити додаток Мак і подивитися скільки маршруток їздить містом? Чому цей Степанов постійно несе якусь хрінь, а користі від цього 0? Чому роботу управління транспорту не може виконувати генератор випадкових фраз?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні