Луцькрада попрощалася з перевізником маршрутів №3, 9 і 26а

2
1
Луцькрада попрощалася з перевізником маршрутів №3, 9 і 26а
Члени виконавчого комітету міської ради розірвали договір з луцьким перевізником.

Про це стало відомо у середу, 4 грудня, на засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради.

До порядку денного додатково внесли проєкт рішення про розірвання договорів на перевезення пасажирів луцьким «АТП 10701». До слова, це підприємство обслуговує три маршрути: №3, №9 та №26а.

Перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад пояснив, що перевізник не виконав умови: не погодився встановлювати у своїх транспортних засобах.

«Учора відбулася зустріч зі всіма перевізниками, які обслуговують маршрути Луцька. Був присутній директор «АТП 10701». Він знає про те, що сьогодні ми хочемо розривати договір через невиконання ним договору. Ніяких заперечень від нього не було», – розказав Григорій Недопад.

Члени виконавчого комітету підтримали цей проєкт рішення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
перший пішов.
Відповісти
Ще не встигли як слід натішитися маршрутом #3 і маєш тобі, знову шляпа. Коли вже район вулиці Чернишевського не буде мати проблем з транспортним сполученням? Маємо дуже велику надію, що міська рада оперативно вирішить це болюче питання!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні