--> Влада VS перевізники: лучанам, можливо, доведеться ходити пішки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Влада VS перевізники: лучанам, можливо, доведеться ходити пішки

5
7
Влада VS перевізники: лучанам, можливо, доведеться ходити пішки
Через відмову луцьких перевізників встановлювати у своїх транспортних засобах валідатори, 11-12 грудня в рейси можуть не вийти понад 70 маршруток.

Про це стало відомо у п’ятницю, 6 грудня, на пресконференції щодо запровадження в місті е-квитка.

За словами першого заступника Луцького міського голови Григорія Недопада, перевізникам, які досі не встановили в маршрутках обладнання для безготівкової плати за проїзд, дають ще 6 днів для того, аби перейти на систему АСОП. За словами посадовця, точну кількість маршруток, в яких немає валідаторів, підрахувати не можна. До того ж, є надія, що перевізники таки встановлять в своїх автобусах валідатори.

«Точної кількості ми не можемо сказати, бо є дні, щоб перевізники встановили систему валідації. Це більше 70 автобусів по різних маршрутах», – зазначив Недопад.

Нині ж сформовані тимчасові маршрути, які з 11-12 грудня будуть забезпечувати перевезення пасажирів маршрутами тих автобусів, з перевізниками яких розірвали договори.

Радник міського голови Анатолій Миронюк каже, що був присутній на переговорах з перевізниками. Сьогодні до 14:00 вони мали сказати своє остаточне рішення: підписуватимуть договори, чині.

«І я був переконаний, що приймуть правильне рішення. Але вони бажають працювати на чорно. Закликаю лучан разом побороти цю картину. Ми хочемо всі жити в європейському місті. Можливо комусь доведеться піти пішки з 12 грудня», – зазначив він.

Нагадаємо, члени виконавчого комітету міської ради розірвали договір з луцьким перевізником «АТП 10701».

Перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад пояснив, що перевізник не виконав умови: не погодився встановлювати у своїх транспортних засобах.

Степанов зазначив, що до 11 грудня – офіційної дати впровадження в місті безготівкової оплати за проїзд – маршрути №3, 9 та №26а обслуговуватиме цей перевізник. Начальник управління додав, що ці маршрути нікуди не зникнуть, лише змінять перевізника.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"точну кількість маршруток, в яких немає валідаторів, підрахувати не можна" добре, що свою зарплату з преміями точно рахуєте
Відповісти
я казав, що стєпашка заведе транспорт луцька в могилу
Відповісти
То людей зробили заручниками. Ходіть пішки поки хтось щось поставить.
Відповісти
Пане, Степанов Володимир Петрович. Я, голова КОМІТЕТУ НАРОДНОГО КОНТРОЛЮ ВОЛИНІ м.Луцька. Я був особисто у Вас на прийомі. Ви обіцяли мене запросити при вирішенні умов про перевезення пасажирів перевізниками в місті Луцьку. Я чекаю.
Відповісти
Пане, Степанов Володимир Петрович. Я голова КОМІТЕТУ НАРОДНОГО КОНТРОЛЮ ВОЛИНІ в м. Луцьку. Ви обіцяли запросити мене при вирішенні умов перевезення пасажирів в м. Луцьку. Я був особисто у Вас на прийомі. У вас є мій номер телефону. Повідомте мене будь ласка про чергову зустріч з перевізниками. У мене є пропозиції по даному питанню. Надіюсь на розуміння.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні