Чи їздитимуть луцькі маршрутки №3, 9 і 26а

1
18
Чи їздитимуть луцькі маршрутки №3, 9 і 26а
Розповіли, чи зникнуть у Луцьку автобусні маршрути №3, 9 і №26а.

Про це в коментарі інтернет-виданню "Волинь24" повідомив начальник управління транспорту та зв'язку Луцької міської ради Володимир Степанов.

Нагадаємо, сьогодні на засіданні виконавчого комітету міськрада розірвала договір на перевезення пасажирів з луцьким АТП 10701.

За словами Володимира Степанова, перевізник не виконав умов договору, згідно з яким мав встановити валідатори у транспортних засобах для безготівкової оплати проїзду.

Степанов зазначив, що до 11 грудня – офіційної дати впровадження в місті безготівкової оплати за проїзд – маршрути №3, 9 та №26а обслуговуватиме цей перевізник.

Начальник управління додав, що ці маршрути нікуди не зникнуть, лише змінять перевізника.

"Ці маршрути ніхто не скасував, просто розірвали договір з перевізником. Ми будемо проводити підбір іншого перевізника. А може до 11 грудня цей таки погодиться встановити валідатори. У такому випадку ми зможемо з ним знову укласти договір на перевезення", – роз'яснив Степанов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
18

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тупо жесть а на чому їздити іноватори? Пішком ходити? Я бачу хтось хоче дуже добре заробити на валідаторах? Те що тарифи піднімуть мінімум на 10 відсотків тобто в районі 7-9 грн за проїзд у маршрутці бо валідатори треба оплачувати. Ну тролейбусники звільняють усіх кондукторів то з цих грошей будуть оплачувати валідатори але теж толерантно людей замінили на машинки. Всім тюхають шматок пластикового г..вна на якому надрукований кюар код. Дуже іноваційно а чому не можна просто у телефоні картинку з кюаркодом показати?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні