На Волині затримали білоруса, який перевозив контрабанди на майже 600 тисяч. ФОТО. ВІДЕО

0
-1
На Волині затримали білоруса, який перевозив контрабанди на майже 600 тисяч. ФОТО. ВІДЕО
Затримали громадянина Білорусі, який через пункт пропуску «Дольськ» провозив контрабанду цигарок.

Про це повідомляє пресслужба Держприкордонслужби.

За інформацією та участю співробітників Управління внутрішньої та власної безпеки «Північ» Держприкордонслужби прикордонники Луцького загону спільно з митниками провели поглиблену перевірку автомобіля «Сканія».

В результаті, під вантажем кокосового волокна у днищі напівпричепа виявили велику кількість сигарет білоруського виробництва з марками акцизного збору РБ.

Щоб дістати майже 27 тисяч пачок сигарет із днища, прикордонникам довелось демонтувати конструктивні особливості вантажівки за допомогою бензопили та болгарки. Сума оцінки вилучених цигарок склала майже 570 тисяч гривень, причепа - 160 тисяч гривень.

На даний час вищевказаний автомобіль залишається в пункті пропуску для складання відповідних документів працівниками ДФС. Триває прийняття рішення щодо можливого внесення відомостей до ЄРДР за ознаками вчинення злочину, передбаченого ст. 204 ККУ.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні