--> Волинянин занедбав земельну ділянку вартістю 45 мільйонів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинянин занедбав земельну ділянку вартістю 45 мільйонів

0
-9
Волинянин занедбав земельну ділянку вартістю 45 мільйонів
На Волині державі повернули земельну ділянку вартістю 45 млн грн.

Про це повідомила пресслужба прокуратури Волинської області.

Ковельський міськрайонний суд #Волинської області задоволив позов Ковельської місцевої прокуратури в інтересах держави в особі Ковельської районної державної адміністрації та Велицької сільської ради, розірвав договір оренди, укладений між громадянином та РДА й зобов’язав орендаря повернути земельну ділянку вартістю 45 млн грн державі.

Розслідуючи кримінальне провадження про без господарське використання земель, прокурори з'ясували, що земельна ділянка площею понад 44 га, яка знаходиться за межами населених пунктів Велицької сільської ради Ковельського району, була надана громадянину в користування у травні 2016 року для ведення товарного сільського господарського виробництва.

Проте відтоді за цільовим призначенням орендар землю так і не використовував, на неодноразові прохання розпорядника землі – сільської ради - не реагував, ділянку не обробляв і вона заросла самосівом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні