--> Дзвонили з банку: на Волині шахраї видурили гроші у людей | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Дзвонили з банку: на Волині шахраї видурили гроші у людей

0
-1
Дзвонили з банку: на Волині шахраї видурили гроші у людей
За минулу добу поліція Волині зареєструвала на території області три випадки шахрайств, пов’язаних із банківськими картками.

Сума завданих потерпілим матеріальних збитків становить понад 50 тисяч грн, повідомляє пресслужба поліції Волинської області.

Учора до Рожищенського відділення поліції із заявою звернулася 42-річна місцева жителька. Вона повідомила, що під час телефонної розмови невідома особа, назвавшись працівником банку та під приводом заблокування банківської картки, шляхом обману, заволоділа її грошима у сумі 18 тис. грн.

У Старовижівському районі зловмисник, назвавшись працівником банку, вивідав у 43-річної жительки району реквізити її банківської картки та згодом викрав з її рахунку понад 26 тис. грн.

В подібній ситуації опинилася й 33-річна жителька Нововолинська. Потерпіла повідомила, що зловмисник під час телефонної розмови вивідав у неї реквізити банківської картки та викрав з її рахунку 6 тис. грн.

За всіма фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.190 Кримінального кодексу України. Тривають заходи спрямовані на встановлення осіб, причетних до скоєння цих кримінальних правопорушень і притягнення їх до відповідальності.

Поліція Волині вкотре нагадує: аби не стати жертвою шахраїв, у жодному разі не повідомляйте нікому свої персональні дані, реквізити банківських карток, не виконуйте ніяких дій на прохання так званих працівників банку.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні