Що буде замість луцького ресторану «Patio di Fiori»

0
10
Що буде замість луцького ресторану «Patio di Fiori»
Керівник проєкту «Волинь24», ресторатор Володимир Пащенко розповів, яким буде ресторан «Patio di Fiori» після реновації.

Про це він розповів у програмі «Підсумки дня» на телеканалі «Аверс».

«У ресторанному бізнесі є два шляхи, які я бачу. Перший – серйозні інвестиції, коли ти робиш дуже дорогі, серйозні дизайнерські декорації, які приваблюють гостей прийти в твій заклад. Другий – емоція. Це коли саме позитивні емоції, які дарує твій заклад приваблюють гостей. Можна вкладати в стіни, а можна в людей», – почав Володимир Митрофанович.

За його словами, зараз у ресторані створюють команду, яка зможе дарували ці позитивні умови гостям закладу. Крім того, Пащенко зазначив, що зміниться й кухня.

«Стіни не залишаться такими ж, але кардинально змінюватися нічого не буде. Буде змінюватися кухня і відношення до гостя. Я наголошував, чому ми закрилися: ми втратили емоційний зв'язок з гостем. Я побачив, що емоція між гостем і працівниками закладу згасла. Для того, щоб її відновити, недостатньо просто зібратися з колективом і поговорити. Це не працює. Працює перезавантаження», – зазначив керівник проєкту «Волинь24».

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Я з повагою ставлюся навіть до генделиків», – Пащенко про ресторанний бізнес у Луцьку

За словами Володимира Митрофановича, потрібно ставитися до гостя не як до заробітку.

«Людина до тебе прийшла, і ти маєш щиро відчути, що це твій гість. Це не твій чай, не твій середній чек прийшов до тебе, не проданий шматок м'яса. До тебе прийшов гість, і ти маєш дати йому все тепло свого серця для того, щоб він повернувся знову. Якщо в тобі немає цього тепла – тобі не однією дорогою з нами», – зауважив він.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Буде цікаво», – волинський ресторатор про оновлення «Patio di Fiori». ІНТЕРВ'Ю

Щодо цін, то, за словами Володимира Митрофановича, в оновленому ресторані будуть демократичніші ціни.

«Якщо раніше ми були в сегменті «середній+», то зараз зробимо «середній», «середній-». Тобто ми розширимо кількість людей, які змогли б прийти до нас. Головний закид, який нам робили гості і будь-хто – це те, що в нас досить дорого. Ми зробимо демократичний заклад. Він вже точно не буде називатися рестораном», – додав Пащенко.

Дивитися з 12 хв. 30 с.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні