«Ресторан стане доступним кожному, хто прагне емоції», – волинський ресторатор про оновлення «Patio di Fiori»

0
8
«Ресторан стане доступним кожному, хто прагне емоції», – волинський ресторатор про оновлення «Patio di Fiori»
Луцький ресторан «Patio di Fiori» після реновації змінить не лише внутрішній дизайн і меню, але й концепцію.

Про це в інтерв’ю інтернет-виданню «Волинь24» розповів його власник Володимир Пащенко.

Нагадаємо, 15 серпня власник закладу повідомив на своїй сторінці у фейсбуці, що після 5 років роботи ресторан «Patio di fiori» буде закрито.

Згодом він уточнив: наразі заклад працює тільки для гостей готелю «Patio di fiori». Незабаром тут відбудеться оновлення.

Причиною закриття ресторану Володимир Пащенко назвав те, що нинішня концепція «Patio di fiori» вичерпала себе.

«Якщо ти хочеш, щоб те, чим ти займаєшся, було популярне, щоби воно користувалося попитом, ти маєш бути завжди попереду. І концепція «Патіо ді Фіорі» на сьогодні не дозволяла бути вже попереду. Її треба змінювати», – зазначив Володимир Пащенко в інтерв’ю «Волинь24».

Що буде далі?

«Напевно, кожен у моєму пості у фейсбуці прочитав те, що він хотів прочитати. Хтось прочитав, що Володимир Пащенко і його сім’я збанкрутували і в них більше не буде бізнесу. Хтось прочитав, що Володимир Пащенко продає або вже продав свій бізнес. Кожен прочитав те, що хотів. Здається, Юрій Ричук в одному зі своїх коментарів під новиною, що наш заклад закривається, написав, що, знаючи мене (а він дійсно мене знає останні 9 років), він має впевненість у тому, що буде щось нове», – зазначив Володимир Пащенко.

За словами ресторатора, нове справді буде. Нове і «крутіше».

«У мене з’явився великий досвід. П’ять років, де були злети, падіння, де був успіх і якісь розчарування, – це все досвід. Цей досвід зараз мені і нашій команді допоможе у створенні абсолютно іншої, я б сказав, дуже цікавої, в чомусь навіть революційної концепції закладу харчування в нашому місті».

Більше про це – читайте згодом в інтерв’ю Володимира Пащенка інтернет-виданню «Волинь24».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні