«Ресторан мали закрити ще два роки тому», – власник луцького закладу про причину закриття «Patio di Fiori»

0
-6
«Ресторан мали закрити ще два роки тому», – власник луцького закладу про причину закриття «Patio di Fiori»
Волинський ресторатор Володимир Пащенко вважає, що концепція ресторану «Patio di Fiori», що в Луцьку на вулиці Кравчука, 13, вичерпала себе.

Про це Володимир Пащенко розповів в інтерв’ю інтернет-виданню «Волинь24».

Нагадаємо, 15 серпня власник ресторану оголосив про закриття «Patio di Fiori». Згодом він додав, що наразі заклад працюватиме тільки для відвідувачів готелю.

Володимир Пащенко вважає, що ресторан треба було закрити ще два роки тому.

«На сьогодні ти або задаєш темп, або стаєш неактуальним. І два роки тому ми перестали задавати темп. Треба це чесно визнати, ми перестали задавати темп, зупинились у розвитку, зупинились у тому, щоб продукувати якісь позитивні емоції», – каже ресторатор.

Заклад, який працює в Луцьку п'ять років, на переконання Володимира Пащенка, свого часу був в авангарді ресторанного бізнесу Волині.

«Коли ми створювали «Patio di Fiori», ми були, напевно, першими на Волині, хто зайшов у сегмент «середній плюс», «високий». Всі казали, що в нас нічого не вийде, що устриці, стейки, морепродукти – це не для Луцька. Але ми зламали стереотипи, і зараз в Луцьку устриці хіба що на заправках не продають. Те саме стейки. Якщо ти хочеш, щоб твій заклад, те, чим ти займаєшся, було популярне, щоби воно користувалося попитом, ти маєш бути завжди попереду. І концепція «Patio di Fiori» на сьогодні не дозволяла бути вже попереду. Її треба змінювати», – вважає ресторатор.

Він обіцяє вже у жовтні відкрити оновлений заклад.

«Сьогодні смачно поїсти можна в багатьох закладах нашого міста. Але в дуже невеликій кількості цих закладів можна отримати емоцію. А люди сьогодні хочуть отримати саме емоцію. Так-от те, що ми будемо відкривати дуже-дуже скоро (ви не зогледитесь, як ми знову відкриємось для наших шанувальників, гостей), буде таким, за що мені точно не буде соромно», – зазначає Володимир Пащенко.

За його словами, «це буде на п’ять кроків попереду всього того, що є в Луцьку».

«Ресторан стане доступним для кожного, – обіцяє Володимир Пащенко. – Але для кожного з тих, хто прагне якоїсь емоції. Для тих, хто хоче просто прийти, набити шлунок, – це точно буде не наш заклад. Для тих, кому не потрібна емоція, для тих, хто хоче якийсь пафос, – точно не сюди. Для тих, хто хоче якусь пригоду зі спецефектами, – точно не сюди. Це буде дуже позитивна емоція. Гість, який прийде в наш заклад, отримає настрій на день, на тиждень… Максимальне завдання, яке ми ставимо перед собою, щоб підняти планку таким чином, щоб інші в кращому випадку могли б дотягнутися, але точно не перестрибнути».


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні