--> «Я з повагою ставлюся навіть до генделиків», – Пащенко про ресторанний бізнес у Луцьку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Я з повагою ставлюся навіть до генделиків», – Пащенко про ресторанний бізнес у Луцьку

0
-12
«Я з повагою ставлюся навіть до генделиків», – Пащенко про ресторанний бізнес у Луцьку
Власник луцького ресторану «Patio di Fiori» Володимир Пащенко відповів на звинувачення експрацівника, який заявив, нібито в закладі часто змінюються кухарі. Заяву Сергія Капацини ресторатор назвав голослівною.

Про це Володимир Пащенко сказав в інтерв’ю інтернет-виданню «Волинь24».

«Сергій Капацина, напевно, мав би розповісти, чому свого часу його попросили залишити наш ресторан. А вже потім, напевно, починати розповідати, що в нас не так», – зазначив Володимир Пащенко.

Слова експрацівника, стверджує ресторатор, не підтверджені жодним фактом. Основа ресторану «Patio di Fiori» – працівники кухні – працюють по три-чотири роки, каже Володимир Пащенко.

«Я абсолютно спокійно реагую на такі речі, тому що коли такі заяви робляться, вони робляться голослівно. Це не підтверджено жодним фактом. Звичайно, для якоїсь частини аудиторії, ну, сказав і сказав. Але для думаючих людей, власне, які нам цікаві, виникає дуже багато запитань. Особливо для тих людей, які хоч раз відвідували «Patio di Fiori». Які постійно бачать той самий колектив, бачать, що нічого не змінилось», – розповів власник ресторану.

Водночас Володимир Пащенко засуджує спроби образити чи принизити власників закладів громадського харчування Луцька. Зокрема, він нагадав, що Сергій Капацина заявив, нібито для розвитку ресторанного бізнесу в місті треба закрити «Кораблик» і «Майдан».

«Розумієте, сказати, що треба закрити «Кораблик» чи ще якийсь заклад… Я скажу так: я з повагою ставлюсь до будь-якого закладу нашого міста. Навіть дуже-дуже простих, які в народі називають генделиками. Там працюють люди, туди ходять люди. Якщо цей заклад працює – значить, він комусь потрібен. Треба з повагою ставитись до людей, які там працюють, і до людей, які його відвідують», – сказав Пащенко в інтерв’ю.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні