--> На трасі «Львів-Луцьк» зіткнулися іномарки: постраждала жінка | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На трасі «Львів-Луцьк» зіткнулися іномарки: постраждала жінка

0
4
На трасі «Львів-Луцьк» зіткнулися іномарки: постраждала жінка
В суботу, 12 жовтня, на автодорозі, сполученням «Львів-Радехів-Луцьк» у селі Журавники Горохівського району зіткнулися автомобілі «Volkswagen Passat» та Citroen Berlingo. Слідчі за фактом ДТП відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Про це повідомили в пресслужбі поліції Волині.

Дорожньо-транспортна пригода сталася по 12 годині. Поліцейські встановили, що за кермом автомобіля «Volkswagen Passat» перебував 25-річний житель райцентру Горохів.

Водій, ймовірно, не вибрав безпечної дистанції та допустив зіткнення із «Citroen Berlingo», під керуванням 46-річного жителя Львівської області, котрий рухався у попутному напрямку.

Внаслідок ДТП 43-річна пасажирка отримала тілесні ушкодження. Її госпіталізували у неврологію Горохівської центральної районної лікарні.

За фактом порушенння правили безпеки дорожнього руху, що спричинили тілесні ушкодження, слідчі розпочали кримінальні провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, штраф від 3,4 тис. грн. до 8,5 тис. грн. або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні