Роми кілька тижнів тримали у рабстві чоловіка

0
5
Роми кілька тижнів тримали у рабстві чоловіка
На Запоріжжі роми викрали чоловіка й взяли його в полон.

Про це повідомляє "Знай" з посиланням на видання "Наше місто".

За словами чоловіка, його викрали і два тижні тримали в рабстві, примушуючи працювати. Крім того, у потерпілого забрали документи. Чоловікові вдалося врятуватися втечею. Він забіг в чужий двір і попросив про допомогу.

"Але поліція не реагує. В офіційному коментарі правоохоронців говориться, що "8 жовтня в Мелітопольський відділ поліції звернувся житель Приазовського району 1982 року народження, з заявою про те, що маловідомий чоловік, у якого він працював на території Мелітопольського району, не повертає йому документи".

В поліції повідомляють, що ведеться розслідування, а особа, яка не віддавала викраденому документи вже встановлена. Крім того, правоохоронці не отримували жодної інформації щодо викрадення чоловіка і це все домисли журналістів", – йдеться у повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні