У місті на Волині побудуть торгово-офісні приміщення

0
2
У місті на Волині побудуть торгово-офісні приміщення
У Ковелі будуватимуть будівлю до 15 метрів заввишки.

Містобудівні умови та обмеження для проектування нового будівництва торгово-офісних приміщень на вулиці Драгоманова, 7 у Ковелі затвердили наказом відділу містобудування та архітектури виконкому Ковельської міської ради, пише ІА Волинські новини.

Замовником виступає громадянин Роман Качалай. Цільове призначення земельної ділянки – для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури. Площа ділянки становить 0,0549 гектара. Функціональне призначення ділянки – території житлової садибної забудови, відповідно до генплану Ковеля, затвердженого у 2017 році. Згідно з детальним планом території розміщення торгово-офісних приміщень та стоматологічного центру на вулиці Драгоманова у Ковелі, затвердженого рішенням Ковельської міськради від 27 вересня 2018 року, передбачили розміщення торгово-офісних приміщень.

Гранично допустима висота будівлі становить 15 метрів, максимально допустимий відсоток земельної ділянки – 42%. Будівля розташована на відстані 6 метрів від червоної лінії вулиці Драгоманова, зблокована із проектною адміністративною будівлею. На земельній ділянці, де розташований об’єкт нерухомого майна, відсутні планувальні обмеження. При проектуванні зобов’язали врахувати законні інтереси осіб з обмеженими фізичними можливостями, законні інтереси власників та користувачів земельних ділянок та будівель, що оточують місце будівництва, а також передбачити автостоянки для відвідувачів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні