Суд не звільнив з-під варти Епіфановича, який вчинив смертельну ДТП під Луцьком

0
-3
Суд не звільнив з-під варти Епіфановича, який вчинив смертельну ДТП під Луцьком
Рівненський апеляційний суд вирішив не звільняти з під варти обвинуваченого у скоєнні смертельної ДТП колишнього очільника карного розшуку Волині Геннадія Єпіфановича.

Про це йдеться в сюжеті Суспільного Волині.

Нагадаємо, моторошна ДТП трапилася у четвер, 21 лютого. Зіткнулися авто служби "Морячок Таксі", легковик та рейсовий автобус. В результаті аварії загинув водій таксі, його пасажирка. Травми отримала донька пасажирки, її госпіталізували.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У моторошній аварії під Луцьком загинула працівниця «Волиньобленерго»

Відомо, що за кермом автомобіля Mercedes-Benz, який спричинив ДТП, перебував екс-очільник карного розшуку міста Луцька Геннадій Єпіфанович. Водія затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Він перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Його обвинувачують у тому, що він скоїв ДТП, в якій загинуло двоє людей. Його адвокат Анатолій Бакаєвич вважає, що чоловіка слід випустити з-під варти і нарікає на процесуальні порушення судом першої інстанції.

Скаргу розглядали у Рівному через брак суддів у Волинському апеляційному суді, пояснила працівниця прес-служби Рівненського апеляційного суду Мирослава Євчук.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Нам не треба допомоги, покарайте винних», – чоловік загиблої в аварії під Луцьком.

Деталі - у відео.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні