--> Лікарі назвали продукти, на яких не можна заощаджувати | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лікарі назвали продукти, на яких не можна заощаджувати

0
11
Лікарі назвали продукти, на яких не можна заощаджувати
Лікарі вважають, що від двох продуктів не можна відмовлятися заради економії, навіть з обмеженими засобами. Тільки в м’ясі і рибі присутні незамінні амінокислоти.

Пише ukrhealth.net.

Вживання риби і м’яса надзвичайно важливо для організму. Ці продукти містять незамінні амінокислоти і багато білка. Недостатнє вживання позначається на функції всіх систем організму. Їсти незамінні продукти необхідно не менше двох разів на тиждень. Лікарі звернули увагу на те, що необов’язково витрачати більшу частину коштів на корисну їжу. Для економії бюджету краще відмовитися від ковбас і напівфабрикатів.

Зауважимо, що риба містить багато омега-3 жирних кислот. Ці полінасичені жири є найважливішим компонентом для здоров’я. Вони зменшують запальні процеси в усьому тілі, а також стабілізують артеріальний тиск, знижують згортання крові, допомагають при серцево-судинних захворюваннях.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні