У селі Облапи Ковельського району шукають директора школи

0
-2
У селі Облапи Ковельського району шукають директора школи
Дубівська сільська рада оголосила конкурс на заміщення вакантної посади директора школи у селі Облапи Ковельського району.

Про це йдеться на сайті Дубівської ОТГ.

Зазначається, що для посади директора школи потрібно бути громадянином України, вільно володіти державною мовою, мати вищу освіту ступеня на рівні магістра (спеціаліста), стаж педагогічної роботи не менше п’яти років, високі моральні якості та стан здоров’я, що дозволяє виконувати професійні обов’язки.

Документи приймають з 5 серпня по 28 серпня 2019 року щодня з 9.00 год. до 17.00 год., обідня перерва з 13.00 до 14.00 год. за адресою: 45031; село Дубове, вулиця Ковельська, 72.

Конкурсний відбір на посаду директора школи проведуть у три етапи:

I етап – вивчення конкурсною комісією поданих документів, мотиваційного листа та перспективного плану розвитку закладу освіти.

ІІ етап:

перевірка на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти, зокрема Законів України «Про освіту», «Про загальну середню освіту», інших нормативно - правових актів у сфері загальної середньої освіти, а також Концепції реалізації державної політики у сфері загальної середньої освіти «Нова українська школа» на період до 2029 року, схваленої розпорядженням Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 року № 988-р;
перевірка професійних компетентностей, що відбувається шляхом письмового вирішення ситуаційного завдання;
публічний захист претендентом перспективного плану розвитку закладу.

ІІІ Етап – визначення переможця конкурсу та оприлюднення результатів.

Телефон для довідок: (03352) 99160 – Лук’янчук Наталія Юхимівна – начальниця відділу з питань освіти, охорони здоров’я, культури, молоді та спорту, соціального захисту населення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні