«Чоловік боронить на Сході, а ви нас тут захистити не можете», – продавчиня ринку «Привіз»

0
0
«Чоловік боронить на Сході, а ви нас тут захистити не можете», – продавчиня ринку «Привіз»
У Луцькраді виступила продавчиня ринку «Привіз» Галина, яка просить знайти для торговців місце для продажу своєї продукції.

Про це стало відомо у середу, 31 липня, на пленарному засіданні чергової 60-ї сесії Луцькради.

Нагадаємо, сьогодні продавці та підприємці ринку «Привіз» прийшли «атакувати» Луцьку міську раду, адже вже завтра, 1 серпня, їх виженуть з робочих місць.

Перед початком сесії виступив житель Привокзального району, який розповів, що мешканці району – це переважно люди похилого віку. Їм, за словами лучанина, важко підійматися сходами, аби дійти до Варшавського ринку, щоб придбати продукти.

«Як дружина військовослужбовця, який три роки знаходиться на Сході, прошу вас – почуйте нас. Мій чоловік боронить вас на Сході, а ви нас не захистили від підприємця. Якщо вам не потрібні підприємці – добре, ми підемо. Ви не захистили нас», – почала свій виступ Галина.

Вона додала, що в Привокзальному районі живе дуже багато людей похилого віку та жінок з колясками, яким важко підійматися сходами, щоб сходити за продуктами на Варшавський ринок.

«Знайдіть нам клаптик землі, аби ми залишилися. Я звертаюся до вас раз в п’ять років, ми вам потрібні. Бо ви потім купуватимете молоко в пакетах, а це не молоко – це порошок. А пізніше викидатимете гроші на лікування», – завершила пані Галина.

Нагадаємо, у Луцьку з 1 серпня планують закрити ринок «Привіз». На його місці хочуть збудувати торгівельний центр.

Цікаво, що засновниками підприємства «Екопрод», яке є власником «Привозу», за даними держреєстру юридичних осіб, є ексголова ОДА Олександр Башкаленко та його дружина Людмила Башкаленко.

Також нагадаємо, що колишній «регіонал» Олександр Башкаленко нині балотується у Верховну Раду України за списком партії «Опозиційна платформа – За життя» (№ 45 у списку).

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Що зробили в Луцькраді, щоб не виганяти продавців ринку «Привіз»

До слова, на минулій сесії ради виступила продавчиня ринку «Привіз» Ніна Мисковець. Вона розповіла, що їй сказали виселитися з території ринку до 1 серпня, втім, куди йти і що робити далі – вона не знає.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні