Що зробили в Луцькраді, щоб не виганяти продавців ринку «Привіз»

1
-4
Що зробили в Луцькраді, щоб не виганяти продавців ринку «Привіз»
У Луцькраді розповіли, що зробили для того, щоб з ринку «Привіз» не вигнали продавців.

Про це стало відомо у четвер, 18 липня, на засіданні позачергової сесії Луцької міської ради.

Нагадаємо, у Луцьку з 1 серпня планують закрити ринок «Привіз». На його місці хочуть збудувати торгівельний центр.

Цікаво, що засновниками підприємства «Екопрод», яке є власником «Привозу», за даними держреєстру юридичних осіб, є ексголова ОДА Олександр Башкаленко та його дружина Людмила Башкаленко.

Також нагадаємо, що колишній «регіонал» Олександр Башкаленко нині балотується у Верховну Раду України за списком партії «Опозиційна платформа – За життя» (№ 45 у списку).

Перед початком сесії виступила продавчиня ринку Ніна Мисковець. Сказала, що їй сказали виселитися з території ринку до 1 серпня, втім, куди йти і що робити далі – вона не знає.

«Нам сказали виселятися, але досі не знаю куди. Я торгую в магазині площею 12 квадратних метрів. Якщо виселятися, то треба брати кран і все вивозити: морозилки, холодильники тощо. Я звернулася в міську раду, аби залишили чи дали мені місце, але поки нічого неясно», – виступила Ніна Мисковець.

Обранці громади вислухали лучанку, втім відповіді на її звернення не дали. Після розглянутих питань порядку денного депутат Луцькради Павло Данильчук поцікавився, чи зробило керівництво міста щось для того, аби людей не виганяли з «Привозу».

«Ми продовжили оренду на 10 років під ринок. Зараз вже говорять про торгівельний центр. Хочу сказати, що вулиці Конякіна та Карпенка-Карого і так перезавантаженні автотранспортом. Там вже будується житловий будинок, якщо буде ще й торгівельний центр – ми не виведемо там розв’язку ні в якому разі», – сказав Данильчук.

Секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт сказав, що мерією було направлене звернення до орендаря.

«Я просив, поки йде ремонт, продовжити їм там торгувати», – зазначив Пустовіт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нехай місто викупить оту територію,а то все тільки розпродуєте,зробіть щось для людей.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні