У Луцьку на місці ринку хочуть збудувати торгівельний центр

7
0
У Луцьку на місці ринку хочуть збудувати торгівельний центр
У Луцьку з 1 серпня планують закрити ринок «Привіз». На його місці хочуть збудувати торгівельний центр.

Про це з посиланням на «12 канал» повідомляє «Волинь.UA».

Домашнє молоко, сметана, птиця, овочі і фрукти. Ці продукти мешканці сіл пропонують на луцькому ринку «Привіз». Є тут і приватні підприємці. Та невдовзі усіх продавців попросять піти, адже першого серпня базар закривають. Не на камеру адміністрація каже, що тут будуватимуть торгівельний центр. Хто саме – не кажуть.

Так само не знають, куди діватися торговцям.

Лариса Гончарук
продає тут вже двадцять років. Жінка скаржиться, це її єдиний заробіток.

Торговці кажуть, що зі своєю проблемою зверталися до влади, але відповіді не отримали. На інших ринках місця немає, а за торгівлю просто неба – штрафують.

Неля Славницька давно живе неподалік ринку, знає чи не кожного продавця «Привозу». Найчастіше купує продукти тут.
Жінка вважає, людей, які возять продукти з села, потрібно підтримувати і забезпечити місцем для торгівлі.

У Луцькраді ж кажуть, що це не проблема і місця є.

Хоч і не всім продавцям буде зручно доїжджати до нового місця торгівлі, змінити його їм таки доведеться. Кажуть, у новому торгівельному центрі, що буде замість ринку «Привіз», планують відділ для продуктів із села. Збудувати ТЦ мають намір за півтора року. А поки продавці шукатимуть собі нові точки.

Нагадаємо, землю площею 0,2079 га під ринком «Привіз» орендує в Луцької міської ради ТзОВ «Екопрод». 27 червня 2018 року Луцькрада поновила договір оренди землі ТзОВ «ЕКОПРОД» для обслуговування ринку «Привіз» на вулиці Привокзальній, 1 на десять років – до 7 грудня 2028 року.

Цікаво, що засновниками підприємства «Екопрод», яке є власником «Привозу», за даними держреєстру юридичних осіб, є ексголова ОДА Олександр Башкаленко та його дружина Людмила Башкаленко.

Також нагадаємо, що колишній «регіонал» Олександр Башкаленко нині балотується у Верховну Раду України за списком партії «Опозиційна платформа – За життя» (№ 45 у списку).

Більше – в сюжеті «12 каналу».


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Коли вже Центральний закриють,хоча б ту частину біля парку.Вже 10років обіцяють.
Відповісти
Олігархи рулять,і буде як з квітковим ринком що біля цуму,десять місць виділять по захмарним цінам що і торгувати буде невигідно.
Відповісти
Башкал ще той аферист.З Пустовітом домовився,адже Пустовіту невдовзі повний піпець,а жити потрібно.
Відповісти
Скільки ще нам у місті треба торгівельних центрів? Ще трохи і нормального селянського молока буде ніде купити, лише хімія з магазину...
Відповісти
Торгових центрів в Луцьку є дуже багато,достатньо їх вже будувати. Потрібно будувати школи, садочки. Базар " Привоз" треба залишити. Він потрібен усім мешканцям Привокзального району. Базар працює кожного дня, навіть у понеділок. Працює до пізнього вечора. Через це всім зручно. Складається враження, що міська влада проти лучан і селян, які продають екологічно чисті продукти.
Відповісти
Швидше би вже закрили цей ринок. Ціни жуть. Власники зажирілись, хамлять і відносяться до всіх зверхньо. А в кого єдиний заробіток нехай підуть на заводм як сотні інших людей. По серед міста цей жах ринкового безладу, вічного мусору і заторів, надоїло терпіти
Відповісти
Зразу видно зацікавлених , хочуть нас перегнати в їхні супермаркети , щоб здирати з людей останнє .
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні