У Луцьку Башкаленку дали землю на 10 років

6
2
У Луцьку Башкаленку дали землю на 10 років
Одіозний голова «Опозиційного блоку» на Волині Олександр Башкаленко отримав землю під ринком «Привіз» на десять років.

Про це стало відомо у середу, 27 червня, під час сесії Луцької міської ради.

Більшість депутатів проголосували за поновлення договору оренди землі ТзОВ «ЕКОПРОД» для обслуговування ринку «Привіз» на Привокзальному, 1 (площею 0,2079 га). Землю передали в оренду на десять років – до 7 грудня 2028 року.

Зауважимо, у грудні минулого року депутати вже передали цьому підприємству землю в оренду на рік.

Цікаво, що засновниками підприємства «Екопрод», яке є власником «Привозу», за даними держреєстру юридичних осіб, є екс-голова ОДА Олександр Башкаленко та його дружина Людмила Башкаленко.

Депутат Микола Федік поцікавився, чому його колеги хочуть віддати землю в оренду на рік в той час, як інші ринки забирають у приватних підприємців і віддають натомість комунальному підприємству «Луцькі ринки».

«Подвійні стандарти, виходить. Комусь неможна, а колишнім регіоналам – так», - зауважив депутат.

Зауважимо, нещодавно землю під Центральним та Завокзальним ринками віддали КП «Луцькі ринки». Також ринок «Шанс», що на вулиці Кравчука, забрали у приватного підприємця.

«Він добре вів господарську діяльність у попередні роки. Ми заперечень не маємо, а а партійну діяльність ми не оцінюємо», - наголосив натомість голова земельної комісії Олександр Козлюк.

Павло Данильчук також зазначив, що рішення має політичний характер.

За проголосувало 23 депутати.

Нагадаємо, у Луцьку ініціативна група намагалась відкликати п’ятьох депутатів міської ради: Євгенія Ткачука та Олександра Козлюка, Аркадія Соломатіна, Сергія Булу та Костянтина Петрочука. На заваді цьому стало рішення тервиборчкому, члени якого спершу саботували засідання, а тоді – проголосували за припинення процедури відкликання. Серед членів ТВК, які зупинили відкликання, зокрема, були представники «Опозиційного блоку», який очолює Олександр Башкаленко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
я отому "ригівському недобитку" видав би кілька метрів в Гаразджі!
Відповісти
як ти - стоячи будуть ховати
Відповісти
на землі стоіть власність
Відповісти
що ще раз доводить, що поки лохи стрибають та верещать, поважне товариство робить свою справу по дерібану. 10 років - це великий оптимізм)
Відповісти
"Это не твой зуб,это наш зуб".Павла в студію...Боже,який сором.Хлопці,біжіть,або за.......
Відповісти
Що пане,даунильчук,ринок в Горута ,Пахолка та інших можна забирати,людей,простих бідних гнати з міста нормально ,а землю недобиткам та палицівським прихвостям --будь ласка, ПОЗОРИЩЕ
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні