«Ви можете машиною поїхати в село, а я ні», – лучанин просить не закривати «Привіз»

0
-9
«Ви можете машиною поїхати в село, а я ні», – лучанин просить не закривати «Привіз»
У Луцькраді на підтримку продавців ринку «Привіз» виступив лучанин, який щодня купує там продукти.

Про це стало відомо у середу, 31 липня, на пленарному засіданні чергової 60-ї сесії Луцькради.

За словами Олександра Ніколаєва, в Привокзальному районі проживає майже 70% людей похилого віку. Їм, за словами Олександра, за відсутності ринку прийдеться ходити на Варшавський ринок.

«Туди треба підніматися по сходам. Дружина в мене інвалід – з паличкою, і дійти на Варшавський ринок для неї – майже неможливо. У цих 70-ти відсотків людей – низька зарплата і пенсія. Вони не можуть ходити в супермаркет і купувати той порошок, який вони продають. А на «Привіз» привозять натуральні продукти. Буде час, і вам буде 70-80 років. Подумайте. Сьогодні ви машинами можете приїхати в село, аби взяти молоко й картоплю, а в мене цього немає», – виступив лучанин.

Нагадаємо, у Луцьку з 1 серпня планують закрити ринок «Привіз». На його місці хочуть збудувати торгівельний центр.

Цікаво, що засновниками підприємства «Екопрод», яке є власником «Привозу», за даними держреєстру юридичних осіб, є ексголова ОДА Олександр Башкаленко та його дружина Людмила Башкаленко.

Також нагадаємо, що колишній «регіонал» Олександр Башкаленко нині балотується у Верховну Раду України за списком партії «Опозиційна платформа – За життя» (№ 45 у списку).

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Що зробили в Луцькраді, щоб не виганяти продавців ринку «Привіз»

До слова, на минулій сесії ради виступила продавчиня ринку «Привіз» Ніна Мисковець. Вона розповіла, що їй сказали виселитися з території ринку до 1 серпня, втім, куди йти і що робити далі – вона не знає.


«Нам сказали виселятися, але я не знаю куди. Я торгую в магазині площею 12 квадратних метрів. Якщо виселятися, то треба брати кран і все вивозити: морозилки, холодильники тощо. Я звернулася в міську раду, аби залишили чи дали мені місце, але поки нічого неясно», – виступила Ніна Мисковець.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Луцькраді вирішують долю продавців ринку, який хочуть закрити
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні