Україна отримала першу в історії партію нафти з США

1
2
Україна отримала першу в історії партію нафти з США
На нафтовому терміналі Одеського порту почали вивантажувати першу в історії України партію нафти зі США.

Про це повідомляє прес-служба адміністрації Одеського порту.

"Сьогодні о 7:20 годині ранку до причалу №2Н нафтогавані Одеського порту було поставлено танкер Wisdom Venture (довжина - 237 м, прапор Гонконг), який доставив зі США 75 тис. тонн нафти. За інформацією видання Business Information Network, партія нафти сорту Bakken придбана ПАТ "Укртатнафта" для переробки на потужностях Кременчуцького НПЗ", - повідомили у порту.

У головній диспетчерській Одеського порту повідомили, що т/х Wisdom Venture заводили в гавань буксири "Булат" і "Патріот", що належать ДП "Одеський порт", відкатка вантажу у берегові резервуари може зайняти 36 годин (півтори доби), обробка танкера проводиться в суворій відповідності до затверджених технологічних схем і з дотриманням всіх вимог технологічної, пожежної та екологічної безпеки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На один важіль впливу на Україну в путлера поменшало.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні