У Луцьку в дворі на Соборності ніхто не хоче косити траву

2
2
У Луцьку в дворі на Соборності ніхто не хоче косити траву
До волонтерів звернулись мешканці будинків на проспекті Соборності 20,22-а,22,24 з проханням допомогти вирішити проблему з некошеною травою.

Про це повідомив у "Фейсбуці" волонтер Олександр Кваша.

Він розповідає, що у дворі на Соборності, що охоплює будинки №20,22-а,22,24, поросла трава. Діти не можуть гратися надворі, адже там багато комарів, рослина цвіте, і пилок викликає у малих алергію – гуляти не можливо.

За словами волонтера, мешканці зверталися до муніципальної варти Луцької міськради.

"Муніципальна варта вирішити питання не може, бо ніяк не дізнається, чия це територія, наче на балансі міста, але точно не знають", – зазначає Олександр Кваша й звертаються з проханням до уповноважених вирішити цю проблему.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це прибудинкова територія,якщо мешканці будинку сплачують за утримання прибудинкової території,то нехай "бомблять" ту "кантору" яка ці сплати отримує!
Відповісти
В гуртожитках немає прибудинникової території, не передбачена плануванням, тільки комунальна чи власника гуртожитку.. Приватизовували мабуть тільки кімнати, а не горище з підвалом і сходами.
А гроші чому не брати, коли платять..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні